GRÖNA LUND FREDAG! NY SINGEL “LIMOUSIN” FEAT. MASKINEN!

På fredag spelar vi på gröna lund och då släpps även vår nya singel “Limousin”
med Maskinen! Håll utkik!

Comments
2 Responses to “GRÖNA LUND FREDAG! NY SINGEL “LIMOUSIN” FEAT. MASKINEN!”
  1. Jörg says:

    Galet fet låt! Tack för den!

  2. Bianka says:

    Tack så mycket för igår.

    Jag funderade lite på översättning. Man kan säger ”Blaulicht abstellen” eller ”Blaulicht ausschalten” (stänga av varningsljus) eller ”stell das Blaulicht nicht ab” (stäng inte av varningsljus) respektive. Men jag tycker det låter så hemskt olyriskt. Det är kanske lättare om du skriver hela meningen eller ord som du sade och som jag förstod inte. Då kan jag hjälpa mer, hoppas jag.

    Vad jag glömde att fråga: Gig på en fredag och ingen ”Vals på Vinkelgränd”? 😉

Leave A Comment